Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΓΕΛ-ΕΠΑΛ (2017-18)

Αγαπητοι συναδελφοι Δ/ντες και ΚΦΑ της Β' Αθηνας

αρκετοι συναδελφοι Καθηγητες Φυσικης Αγωγης εχουν ερθει σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την Ομαδα Φυσικης Αγωγης της Β' Αθηνας για διευκρινήσεις, κατοπιν οδηγιων που εχουν λαβει χθες 30/1, στα σχολεια τους απ' ευθειας απο την Δ/νση Φυσικης Αγωγης του υπουργειου Παιδειας σχετικα με τους σχολικους αγωνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ που προκειται να αρχισουν συντομα και την σχετικη προετοιμασια που πρεπει να κανουν.
Ουσιαστικα, ο ΚΦΑ του σχολειου ετοιμαζει το χαρτοφυλακιο της ομαδας του καθε αγωνισματος οπως αυτο περιγραφεται στις οδηγιες που απορρεουν απο την αποφαση Δ-5.

Εχουμε αποστείλει στα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ της Β' Αθηνας και στα προσωπικα e-mails οσων απο εσας τα εχουμε, τα υποδειγματα της Δ5/1α,1β,1γ,1δ για τα τεσσερα ομαδικα αθληματα και εσεις, αναλογα με την δηλωση σας, θα συμπληρωσετε τα στοιχεια των μαθητων - αθλητων σας (λιστα) που θα συμμετεχουν στην ομαδα.
Αυτο ή αυτα τα συνημμενα αρχεια:
- θα μας το αποστειλλετε συμπληρωμενα στο

fysagogi@dide-v-ath.att.sch.gr

με e-mail MONO στην μορφη excel στην ιδια φορμα που σας το αποστελλουμε (ΠΡΟΣΟΧΗ..!!! Οχι jpeg, pdf κλπ)- το πρωτότυπο θα το προσκομισετε σφραγισμενο στην γραμματεία του αγωνα 30' πριν την εναρξη
Ο μέγιστος αριθμός μαθητών/τριών ανά άθλημα στη λίστα έχει ως εξής:
Καλαθοσφαίριση: στη λίστα Δεκαοκτώ (18) και σε κάθε αγώνα Δώδεκα [12]


Πετοσφαίριση: στη λίστα Είκοσι (20) και σε κάθε αγώνα Δέκα τέσσερις [14]Χειροσφαίριση: στη λίστα Είκοσι δύο (22) και σε κάθε αγώνα Δεκαέξι [16]


Ποδόσφαιρο: στη λίστα Είκοσι τέσσερις (24) και σε κάθε αγώνα Δέκα οκτώ [18]
Η προκηρυξη θα σας σταλλει τις προσεχεις ημερες.


Συγκεντρωμένα ολα τα σχετικα υποδειγματα βρίσκονται εδω