ΛΥΚΕΙΑ / ΟΜΑΔΙΚΑ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Α' ΦΑΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2018-19


Παρακαλούνται τα σχολεία να συμβουλεύονται τακτικα απο τους παρακατω συνδεσμους, τα προγράμματα που τους αφορούν αγωνιστικά, καθως για λειτουργικους λόγους ενδέχεται να προκυπτουν αναγκαστικές αλλαγές.
Η ενημερωση στο Blog μας ειναι καθημερινη, καθολη την διαρκεια των αγωνων.
______________________________________
______________________________________


______________________________________ ______________________________________

  • ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ 
      Πρωταθλητρια ομάδα μαθητων Α' Φασης & εκπρόσωπος στην Β' φάση η ομάδα των Εκπαιδευτηριων ΔΟΥΚΑ.


  • ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
     Εκπρόσωπος ομάδα μαθητριων της ΔΔΕ Β' ΑΘηνας στην Β' φάση η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Νεας Ιωνιας

______________________________________

Σας παρακαλουμε να δωσετε ιδιαιτερη προσοχη στα ακολουθα:


α]   οι Συνοδοι, ΚΦΑ να εχουν μαζι τους πληρη, ..χωρις εκκρεμοτητες, τον φακελο της ομαδας οπως αυτος περιγραφηκε στην προκηρυξη που παραλαβατε (κατασταση και λιστα - 2 εγγραφα)


β]   απόλυτη συνεπεια στους χρονους αφιξηςγ]   Η παρουσια μαθητων θεατων επιτρεπεται με αποφαση συλλογου, στους ημιτελικους και τελικους αγωνες και μονο με την αδεια του Δ/ντη Δ.Δ.Ε. της Β' Αθήνας. Η απόφαση του Συλλόγου θα αναγραφεται στην ονομαστικη κατασταση των μαθητων που θα φερουν μαζι τους οι συνοδοι καθηγητες. Οι μετακινησεις - συνοδειες θα γινονται συμφωνα με τις διαταξεις που προβλεπει ο νομος. Παρακαλουμε απο την πλευρα του σχολειου και των συνοδων, να συνδραμετε στην επιδειξη καλης συμπεριφορας των μαθητων - θεατων και αθλητων προκειμενου ολοι μας να απολαυσουμε μια ομορφη διοργανωση. Επισημανετε την συνεπεια της  τιμωριας τοσο για την τρεχουσα οσο και για την επομενη χρονια, σε σχολεια που θα δημιουργησουν προβλημα.δ]   η κάθε ομάδα θα έχει οπωσδήποτε μαζί της 2 χρώματα φανέλας με αριθμούς και μπάλες για το "ζέσταμα".


ε]   απόσυρση ομάδας γίνεται γραπτώς προς την ΟΦΑ σύμφωνα με την απόφαση Δ5 (§14.1.11 & 12) τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.


Τα αποτελεσματα θα αναρτωνται σε σχεδον καθημερινη βαση στο blog μας

ΠΡΟΣΟΧΗ..!! ...kind reminder 

Τα υποδείγματα - δηλώσεις & καταστάσεις συμμετοχής που αποστέλλονται στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής να είναι πλήρως συμπληρωμένες αναφορικά με τα στοιχεία που ζητούνται. Δήλωση με εκκρεμότητα ελλειπών στοιχείων δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί διαδικαστικά.


Αγαπητοί συνάδελφοι που συνοδεύετε ομάδες Λυκείων στους σχολικούς αγώνες Α' φάσηςΕφιστούμε ακόμη μια φορά την προσοχή σας στην ορθότητα και πληρότητα του φακέλου των σχολικών ομάδων που υποβάλετε στην γραμματεία πριν την έναρξη του αγώνα που θα συμμετέχετε.- Συγκεκριμένα και πάντα βάσει της επικαιροποιημένης Δ5, η βεβαίωση της υγείας του παιδιού προκειμένου να συμμετέχει σε αγώνες, γίνεται με ιατρική σφραγίδα & υπογραφή Ιατρού επί της Σχολικής Αθλητικής Ταυτότητας (Άρθρο 9.2 / απόφαση Δ-5) μόνο...! Δεν θα γίνεται με συνημμένη επιπλέον βεβαίωση.

- Η ιατρική βεβαίωση μπορεί να είναι από Ιατρό παθολόγο, καρδιολόγο, γενικής ιατρικής. Ειδικότερα, μόνο για τους μαθητές/τριες που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α’ τάξη Λυκείου και είναι γεννηθέντες το έτος 2003 & 2004 γίνεται δεκτή βεβαίωση και από παιδίατρο.

- Η ιατρική βεβαίωση πρέπει να έχει ημερομηνία που να μην υπερβαίνει τους δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα του αγώνα.

- Προσκομίζεται φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας (σε κάθε περίπτωση)

Οποιαδήποτε συνθήκη από τις παραπάνω δεν ικανοποιείται, αυτόματα θα θέτει τον μαθητή/τρια εκτός αγώνα.

Καλή αγωνιστική χρονιά------------------------------------------------------------------------ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-18
ΤΑΜΠΛΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Α' ΦΑΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Α' ΦΑΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ (Εκτός χειροσφαίρισης)


ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ  Α' ΦΑΣΗ

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ  Α' ΦΑΣΗ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Α' ΦΑΣΗ
ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ   Α' ΦΑΣΗ